رئیس ساحات حفاظت شده وزارت زراعت به ولایت بدخشان سفر کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۳ - ۱۴:۵۲
رئیس ساحات حفاظت شده وزارت زراعت به ولایت بدخشان سفر کرد

۲۳ اسد ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی محمد طارق عظیم  رئیس ساحات حفاظت شده  وزارت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بدخشان سفر نموده از ساحه پارک ملی واخان دیدن نمود.
رئیس ساحات حفاظت شده کار روی منابع عایداتی به‌خصوص مدیریت سالم پارک های ملی در سطح کشور را جز اولویت های کاری این وزارت دانسته و تاکید بر حفاظت از ساحات حفاظت شده کرد. 
وزارت زراعت در نظر دارد تا در پارک ملی واخان چند باب اطاق رهایشی اعمار نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS