رئیس زراعت ولایت سمنگان خواستار افزایش کمک‌ها به دهقانان و مالداران شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۹ - ۱۰:۵۷
رئیس زراعت ولایت سمنگان خواستار افزایش کمک‌ها به دهقانان و مالداران شد

۲۹ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، در دیدار با روبین کلپین رئیس ساحوی زون شمال دفتر یوناما، بر ضرورت افزایش کمک‌ها به دهقانان و مالداران این ولایت در فصل زمستان تاکید کرد.
در این نشست، رئیس زراعت سمنگان با سپاس‌گزاری از فعالیت‌های موسسات در بخش زراعت و مالداری، خواستار تلاش‌های بیشتر برای حمایت از خانواده‌های فقیر و نادار شد. وی همچنین به همکاری این اداره در چارچوب قوانین شریعت اسلامی و امارت اسلامی افغانستان تاکید کرد.
روبین کلپین در این دیدار از برنامه‌های یوناما برای توزیع تخم‌های بذری، اجرای پروژه‌های آبیاری و برنامه‌های بدیل کشت کوکنار سخن گفت و وعده داد که زمینه کمک‌های بیشتر به دهقانان و مالداران سمنگان فراهم خواهد شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۹:۲۶
Background image

سفر وزیر زراعت به سمنگان برای آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی به مهاجرین بازگشته

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته  به کشور، طی مراسمی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۱۱
Background image

توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی شولگره بلخ

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری، روند توزیع مواد خوراکی حیوانی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ به ۱۰۰ مالدار در سطح ۵ قریه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها