رئیس زراعت فراه از پروژه ساخت چکدم در ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۳:۲۸
رئیس زراعت فراه از پروژه ساخت چکدم در ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید کرد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، همراه با تیم تخنیکی این ریاست، از ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید و از جریان تطبیق پروژه ساخت چکدم در قریه انجیران نظارت کرد.
مولوی پیرمحمد حلیمی در جریان این سفر با معاون ولسوالی و کارکنان ریاست زراعت در ولسوالی دیدار کرده، مشکلات موجود را استماع نمود و بر رعایت نظم اداری، حضور منظم، برخورد مناسب با مراجعان و ارائه به‌موقع گزارش‌ها تأکید کرد.
وی سپس همراه با مسئولان محلی و تیم تخنیکی از پروژه ساخت چکدم بازدید کرده و ضمن بررسی روند اجرایی آن، به مسئولان مربوطه هدایت داد تا به کیفیت ساخت پروژه توجه جدی داشته باشند. همچنین، تیم تخنیکی ریاست مشاهدات و موارد فنی پروژه را در ژورنال ساحوی ثبت کرد.
این چکدم به طول ۳۹۲ متر، با ارتفاع ۴.۶ متر، شامل ۲۸۰ متر بند خاکی و ۱۱۲ متر بخش کانکریتی است که با تمویل سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد (FAO) توسط شرکت ساختمانی و سرک‌سازی آریانا حکمت در حال ساخت است.
با تطبیق این پروژه، برای ۱۲ کارگر ماهر و ۲۳ کارگر غیرماهر زمینه کار فراهم شده است. هدف از اجرای این پروژه، تغذیه منابع آب زیرزمینی، جلوگیری از فرسایش خاک، کاهش خطر سیلاب‌های موسمی و بهبود مدیریت منابع آب در شرایط تغییرات اقلیمی عنوان شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

معین زراعت و مالداری از روند آمادگی‌های نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان بازدید کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از روند آمادگی‌ها برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان در چمن حضوری کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز می‌شود

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا و حمایت مالی سازمان جهانی غذا (WFP)، در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۰
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت به ولایت فراه سفر کرده و با مسئولان محلی و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت. . .

بازگشت به خبرها