رئیس زراعت فاریاب با مسئولین سازمان خوراک و زراعت  ملل متحد دیدار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۱
رئیس زراعت فاریاب با مسئولین سازمان خوراک و زراعت  ملل متحد دیدار کرد

۱۵ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی جان مراد وقار، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، با شماری از مسوولان سازمان خوراک و  زراعت ملل متحد، در اداره زراعت این ولایت دیدار کرد.
در این نشست، روی برنامه‌های کاری سال ۲۰۲۵ میلادی، به‌ویژه تطبیق کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت فاریاب، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
رئیس زراعت فاریاب ضمن قدردانی از برنامه‌های انکشافی این سازمان در بخش مالداری و صحت حیوانی، بر همکاری‌های فنی و تخنیکی برای بهبود خدمات به مالداران تأکید کرد.
همچنین آمریت مالداری و صحت حیوانی فاریاب با اشاره به وجود میلیون‌ها رأس مواشی از جمله بز، گوسفند و گاوهای شیری متعلق به کوچی‌ها و مالداران محلی، پیشنهاد کرد که در سال جدید میلادی، کمک‌ها متناسب با تعداد مواشی این ولایت توزیع شود. مسئولین سازمان زراعت و خواربار ملل متحد نیز وعده همکاری در این زمینه را مطابق امکانات بودجوی سال ۲۰۲۵ میلادی دادند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۹:۵۲
Background image

افتتاح سردخانه سه‌هزار متریک‌تُنی در ولایت کابل


۲۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
یک سردخانه میوه تازه به نام «سردخانه حبیب جمال‌زوی» با ظرفیت سه‌هزار متریک تُن، به هزینه ۳ میلیون دالر و در مساحت شش جریب زمین در پارک صنعتی ولسوالی ده‌سبز ولایت کابل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۶
Background image

توزیع وسایل مالداری برای ۲۹۱ مستفیدشونده در ولسوالی چهار بولک

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از مالداران، وسایل و تجهیزات مالداری برای ۲۹۱ نفر مستفیدشونده در ۷ قریه ولسوالی چهار بولک توزیع گردید. این برنامه پس از سروی قبلی مستفیدشوندگان و سپری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع وسایل نجات به ارزش بیش از ۱٫۸ میلیون افغانی در ننگرهار

۲۷ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری تخنیکی اداره مهاجرت دنمارک «دانچر رفوجی کونسل» و حمایت مالی اتحادیه اروپا و. . .

بازگشت به خبرها