دیدار وزیر زراعت با والی لغمان

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۱ - ۲۰:۵۱
د کرنې وزیر د لغمان له والي سره وکتل

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت لغمان با قاری زین العابدین عابد والی و شماری از مسوولان محلی آن ولایت دیدار کرده و تاکید بر حفاظت از جنگلات کرد.
وزیر زراعت در این دیدار  هدف سفرش به ولایت لغمان را نظرخواهی از مسوولان و باشنده گان محلی لغمان جهت جلوگیری از قطع جنگلات عنوان کرده و از تلاش‌های وزارت زراعت جهت حفاظت و توسعه جنگلات سخن زد «مطابق به فیصله کابینه امارت اسلامی افغانستان به ولایت لغمان سفر کردیم تا از نزدیک راه های جلوگیری از قطع جنگلات را بشنویم و از آنها بخواهیم که با ما را  در حفاظت از جنگلات یاری کنند».
آقای عمری همچنان از آغاز برنامه‌های جدید وزارت زراعت جهت ایجاد سهولت برای دهقانان و مالدارن ولایت لغمان نیز سخن زد.
در عین حال قاری زین العابدین عابد والی ولایت لغمان از ممنوع بودن قطع جنگلات در ولایت لغمان پس از فرمان رهبری امارت اسلامی اطمینان داده و خواستار ایجاد چکدم‌ها آب  جهت احیای زراعت و جنگلات در آن ولایت شد.
  قرار است مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت و هیئت همراه شأن به منظور ایجاد هماهنگی با ادارات محلی و باشنده‌گان محل جهت حفاظت از جنگلات و منابع طبیعی به ولایت‌های لغمان، ننگرهار، کنر و نورستان سفر کنند.
در جریان این دیدار مولوی غلام الرحمن کظیم رییس کانال ننگرهار، مولوی عبدالستار رییس زراعت ننگرهار، مولوی  محمد ولی محسن رییس زراعت لغمان، مولوی مصباح الدین مستعین رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگو وزارت زراعت، محمد امان امانیار رییس جنگلات وزارت زراعت، میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت زراعت و شماری از مسوولان محلی ولایت لغمان حضور داشتند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها