دیدار وزیر زراعت با معین وزارت اقتصاد و معاون والی ولایت بدخشان

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۳۱ - ۱۴:۲۶
د کرنې وزیر د اقتصاد وزارت له مرستیال او د بدخشان له مرستیال والي سره وکتل

 

۳۱ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مولوی محمد عالم جمیل معین مالی و اداری وزارت اقتصاد و قاری احمد طیب، معاون والی ولایت بدخشان دیدار کرد.
در این دیدار پیرامون فراهم سازی زمینه‌های سرمایه گذاری در سکتورهای زراعت، آبیاری و مالداری و سایر سکتورها، بازاریابی برای محصولات زراعتی و مالداری، ایجاد هماهنگی میان وزارت زراعت و وزارت اقتصاد و همین گونه حل مشکلات دهقان و مالدارن ولایت بدخشان گفتگو صورت گرفت.
در این دیدار وزیر زراعت از برنامه‌های وزارت زراعت در بخش‌های مختلف سخن زده و به معاون والی بدخشان اطمینان داد که در سال جاری پروژهای زیادی در بخش‌های زراعت، آبیاری و مالداری در آن ولایت از سوی وزارت زراعت تطبیق خواهد شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با هیئت رهبری موسسه خیریه ترکیه

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با سلیمان ایپلی رئیس موسسه خیریه ترکیه و معاونش سردارولی شهباز دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و کمیته هالند

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری پروژه «بهبود معیشت‌های پایدار و تقویت زنجیره‌های ارزش در برابر تغییرات اقلیمی در افغانستان» میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمیته هالند در کابل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۲:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های مثمر و وسایل باغداری برای ۱۰۰ باغدار در جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری با موسسه داکار، برای ۱۰۰ تن باغدار در ولسوالی فیض‌آباد این ولایت، نهال‌های مثمر همراه با وسایل باغداری و کود. . .

بازگشت به خبرها