دیدار وزیر زراعت با معاون سازمان همکاری‌های اسلامی

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
دیدار وزیر زراعت با معاون سازمان همکاری‌های اسلامی

۱۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با خلیل ابراهیم اوکر، معاون سازمان همکاری‌های اسلامی دیدار کرد.
در این دیدار روی نیازمندی‌های دهقانان و مالداران، انکشاف سکتور زراعت و مالداری، بهبود کیفیت و صادرات محصولات افغانی و اجرای پروژه‌های زراعتی بحث شد. مولوی عطاءالله عمری  وزیر زراعت ضمن ارائه معلومات در مورد کیفیت و ذایقه محصولات زراعتی و باغی افغانستان، از جهان اسلام خواست تا در زمینه حمایت از دهقانان، مالداران و مدیریت آب با افغانستان همکاری بیشتری داشته باشد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت با اشاره به ظرفیت بالای افغانستان در تولید محصولات ارگانیک و باکیفیت گفت که تلاش‌های انجام شده در بخش اعمار کانال‌ها و چکدم‌ها کافی نبوده و نیاز به حمایت‌های بیشتر وجود دارد. وی همچنان خواستار فراهم‌سازی زمینه صادرات محصولات زراعتی افغانستان به کشورهای مختلف شد.
 در همین حال خلیل ابراهیم اوکر معاون سازمان همکاری‌های اسلامی نیز اطمینان داد که سازمان همکاری‌های اسلامی برای رشد سکتور زراعت و مالداری افغانستان همکاری خواهد کرد و کشورهای عضو این سازمان را به فراهم‌سازی امکانات بیشتر تشویق می‌کند.
این سازمان هم‌اکنون پروژه‌هایی را در چندین ولایت افغانستان تطبیق می‌کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۵:۳۳
Background image

مولوی عبدالجبار خالد به‌عنوان رئیس استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت معرفی شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
براساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالجبار خالد در بست اول، طی مراسم رسمی به‌عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۵۴
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری از مجتمع شرکت‌های امید بهار

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از مجتمع شرکت جوس و لبنیات امید بهار در پارک‌های صنعتی پل‌چرخی کابل بازدید کرد و بر حمایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۳۱
Background image

دستاوردهای مهم در بخش اشتغال و توسعه اجتماعی؛ پروژه بزرگ زراعتی در پکتیکا تکمیل شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری تخنیکی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده (FGA)» و حمایت مالی برنامه توسعه ملل متحد (UNDP)، یک. . .

بازگشت به خبرها