دیدار وزیر زراعت با مسوولان FAO  و زراعت بانک جهانی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۴ - ۱۱:۵
دیدار وزیر زراعت با مسوولان FAO  و زراعت بانک جهانی

مولوی عطأالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ریچارد ترانچارد نمایندۀ "FAO" در افغانستان، خانم نتالیا نماینده زراعت بانک جهانی و رامز دیدار کرده روی ادامه همکاری‌ها و راه اندازی پروژه‌های جدید بحث گفتگو نموده است.
مولوی عطأالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این دیدار گفت:« مردم افغانستان در سطح جهان نیاز به‌ همکاری دارد و راه بهتر آن زراعت است، افغانستان دارای زمین حاصل‌خیز، آب فراوان و هوای مناسب برای زراعت می‌باشد؛ اما امکانات کمتر دارد.»
مولوی عمری افروده است:« دهاقین ما اساسا در بخش کشت، جمع‌آوری و عرضه محصولات به‌بازار به‌شکل ابتدایی کار می‌کنند، ما باید معیاری کشت کنیم، استندرد جمع‌آوری نماییم و مصوون به بازار عرضه نماییم.»
خانم نتالیا مسوول زراعت در بانک جهانی در این دیدار گفت:« در بانک جهانی اولویت ما زراعت و مردم افغانستان است، ما می‌خواهیم محدودیت‌های کاری ما را دور بسازیم، و تولید زارعین را بیشتر نماییم، اما حالا تمرکز بیشتر ما بالای آبیاری است، تا از طریق سولر پمپ‌ها با توجه به آب زیر زمینی افغانستان و خشک‌سالی‌های اخیر تنظیم گردد.
ریچارد ترانچارد نمایندۀ "FAO" در افغانستان با تاکید بر ادامه همکاری‌ها گفت:« با وجود کمک‌های کوتاه مدت اما افغانستان نیاز به کمک‌های طویل‌المدت و بنیادی است، سازمان جهانی غذای ملل متحد در موقع سخت همراه شما خواهد بود، ۷۰ فیصد کمک‌های از طریق بانک جهانی صورت می‌گیرد و توسط همکاران ما تطبیق می‌شود.
سازمان غذا و کشاورزی (FAO)  یک نهاد تخصصی ملل متحد است که تلاش‌های بین‌المللی برای مبارزه با گرسنگی را رهبری می کند. هدف این سازمان تامین امنیت غذایی برای همه و اطمینان از دسترسی مردم به غذای با کیفیت بالا برای داشتن زندگی فعال و سالم است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS