دیدار وزیر زراعت با سفیر چین در افغانستان 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۹ - ۱۴:۴۱
دیدار وزیر زراعت با سفیر چین در افغانستان 

۹ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با ژاو شینگ، سفیر جمهوری چین مقیم کابل دیدار و خواستارهمکاری‌کشور چین با افغانستان در بخش زراعت و مالداری شد .
در این دیدار مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مورد برنامه‌ها و دستاورد‌های وزارت زراعت در بخش‌های مختلف به سفیر چین معلومات ارایه کرده و خواستار همکاری کشور چین در بخش زراعت و مالداری شد.
آقای عمری افزود" افغانستان یک کشوری است که زراعت آن به شکل سنتی به پیش می‌رود و ما در تلاش هستیم که برای دهاقین خود در بخش فراهم سازی تکنالوژی‌های پیشرفته زراعتی، دریافت بدیل مناسب برای کشت کوکنار و تنظیم آب در مزرعه همکاری کنیم که در این راستا خواستار همکاری شما نیز می‌باشیم چون دهاقین ما در چند دهه اخیر بسیار متضرر شدند و نیاز است که با آنها همکاری صورت گیرد".
همچنان وزیر زراعت از کارکرد و مصارفات اداری بیش از حد موسسات انتقاد کرده و خواستار همکاری مستقیم کشور ها و سازمان های مدت رسان با وزارت زراعت و امارت اسلامی شد.
 در همین حال آقای ژاو شینگ، سفیر چین مقیم کابل پیرامون کارهای کشور چین در افغانستان دربخش‌های معادن، صنعت و سایر بخش‌ها انجام می‌دهند و چگونگی پیشرفت آن به وزیر معلومات ارایه کرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۵:۴
Background image

اجرای برنامه نهال‌شانی در مسلخ دولتی ولایت بلخ

۲۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برنامه نهال‌شانی را در ساحه مسلخ دولتی برگزار نمود. این برنامه از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی به منظور حفاظت از محیط زیست،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۴:۴۹
Background image

انتقال زمین از وزارت زراعت به وزارت معارف

۲۷ دلو۱۴۰۴ هـ.ش 
 ۲۸ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کردند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، تفاهم‌نامه انتقال زمین. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۴:۴۷
Background image

بازدید مسئولان وزارت زراعت از فعالیت‌های موسسه داکار در ننگرهار

۲۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
 مولوی عبدالغفور رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و مولوی امان الله شاهی رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت به همراه هیات همراه از فعالیت‌های موسسه داکار در ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها