دیدار وزیر زراعت با سفیر چاپان در افغانستان

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۸ - ۱۳:۱۸
د کرنې وزیر په افغانستان کې د جاپان له سفیر سره وکتل

۸ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با تاکاشی‌ اوکادا سفیر و هیروتاکا کاواکامی معاون سفیر جاپان در افغانستان دیدار کرد.
این دیدار که  در دفتر کار وزیر زراعت صورت گرفت  دو طرف پیرامون انکشاف زراعت، باغداری و مالداری بحث نموده و سفیر جاپان از ادامه همکاری‌ها، افزایش کمک‌های مالی و تکمیل پروژه‌های نیمه کاره این کشور خبر داد.
در این مجلس وزیر زراعت در مورد نیازمندی‌های افغانستان در بخش‌های تولید غله، مدیریت‌ آب‌ها، اصلاح نسل حیوانات، تولید لبنیات، تغییرات اقلیمی و حفاظت از منابع طبیعی صحبت نموده و از کشور جاپان خواست تا در بخش های فوق با افغانستان همکاری نماید:" از کمک‌های گذشته دولت جاپان تشکری می‌کنیم، شما کمک‌های موثر و صادقانه به مردم افغانستان کرده‌اید، به خصوص از زحمات و تلاش‌های داکتر تتسو ناکامورا که  در ولایت‌های شرقی در بخش مدیریت و استفاده از آب فعالیت‌ چشم ‌گیر انجام داده که هزاران فامیل از آن مستفید شده‌اند می شود یاد آور شد، حالا هم توقع داریم جاچان در بخش‌های باغداری، آبیاری، مالداری، زراعت، سبزیجات، حفاظت از جنگلات، اراضی، خانواده دهقان را همکاری نمایند ".
وزیر زراعت از  تلاش رهبری وزارت زراعت مبنی بر معیاری سازی محصولات زراعتی سخن زده و خواستار همکاری در آن بخش" شکر الله امنیت و صلح سرتاسری در ملک تامین است، حال نیاز به امنیت غذایی داریم، برای فراهم ساختن غذایی بهتر و کافی ضرورت است که کشورهای جهان امارت و وزارت زراعت را همکاری کنند، در صورتی ‌که امکانات فراهم شود می‌توانیم افغانستان را در زمان کم به کشور صادرات مبدل سازیم".
بعد از آن سفر جاپان  از ادامه همکاری‌های این کشور در تطبیق پروژه‌های زراعتی، آبیاری و باغداری سخن زده افزود:" علاقه‌مند همکاری به امارت اسلامی و به ویژه به وزارت زراعت می‌باشیم، از همین خاطر آمده‌ایم تا تامین رابطه و هماهنگی شود و کار صورت گیرد، من به چندین ولایت شرقی و جنوبی سفر داشتیم، امنیت ملک شما بسیار خوب است، از همین خاطر متعهد هستیم که پروژه‌های نیمه کاره گذشته را تکمیل کنیم و امکانات تازه بیاوریم تا کار صورت گیرد، پروژه‌هایی ما بیشتر روی تغییرات اقلیمی، مدیریت آب، خشکسالی، مبارزه با مواد  مخدر و موارد دیگری را که شما تذکردادید متمرکز خواهد بود و علاقه‌مند  کار می‌باشیم".
در این جلسه مولوی حسین احمد خورشید رئیس دفتر مقام وزارت زراعت، مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات، آگاهی عامه، قاری حزب الله غالب رییس اداری  و مشاوران مقام وزارت زراعت نیز حضور داشتند.‌

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها