دیدار وزیر زراعت افغانستان با مسئولان وزارت انرژی و آب ازبکستان

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۴ - ۱۵:۱۰
د افغانستان د کرنې وزیر د ازبکستان د اوبو او انرژۍ وزارت له مسؤلینو سره وکتل

۲۴ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان که در رأس یک هیئت عالی‌رتبه به دعوت رسمی کشور ازبکستان به آن کشور سفر کرده است، با مسئولان وزارت انرژی و آب ازبکستان دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو جانب در مورد توسعه سیستم‌های آبیاری، تحکیمات دریای آمو، استفاده مؤثر از منابع آبی، تأثیرات تغییرات اقلیمی بر منابع آبی این حوزه و سایر موضوعات مرتبط گفتگو کردند. طرفین توافق کردند که هر دو کشور باید برای اصلاح و مدرن‌سازی سیستم‌های آبیاری به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف آب، همکاری‌های مشترک را گسترش دهند.
مسئولان وزارت انرژی و آب ازبکستان ضمن خوش‌آمدید گفتن به هیئت امارت اسلامی، بر تداوم رفت‌وآمد میان مسئولان تخنیکی دو کشور و تقویت همکاری‌ها در بخش‌های آب، زراعت، مالداری و دیگر زمینه‌ها تأکید کردند.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان نیز با ابراز سپاس از دعوت رسمی ازبکستان، از پیشرفت‌های انجام‌شده در افغانستان در بخش‌های آبی، زراعتی و توسعه‌ای یادآوری کرده و از جانب مقابل دعوت نمود تا برای بازدید از ظرفیت‌های موجود به افغانستان سفر نمایند. وی تأکید کرد که افغانستان اکنون یک کشور امن و مستقل است.
همچنان، وزیر زراعت از ازبکستان خواست که در راستای آموزش و ارتقای ظرفیت کارمندان وزارت زراعت، دهاقین و مالداران افغانستان همکاری نمایند؛ زیرا ازبکستان در بخش تقویت و بهره‌برداری از منابع آبی دارای تجربه ارزشمندی است.
مسئولان وزارت انرژی و آب کشور ازبکستان همچنان تعهد سپردند که سرمایه‌گذاران آن کشور آماده‌اند تا در راستای مدرن‌سازی سیستم‌های آبیاری افغانستان، به‌ویژه سیستم‌های صرفه‌جویانه مانند آبیاری قطره‌ای و بارانی، همکاری نمایند. آنان همچنان تأکید کردند که در صورت علاقه‌مندی سرمایه‌گذاران افغان برای تغییر سیستم‌های آبیاری سنتی به شیوه‌های مدرن، آماده‌اند از آنان نیز حمایت و همکاری لازم را فراهم سازند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها