دیدار وزیر زراعت از فابریکه شکر و یک فارم بزرگ گاوداری در قیصری ترکیه

content_admin
جمعه ۱۳۹۹/۱۲/۲۲ - ۹:۵۰
دیدار وزیر زراعت از فابریکه شکر و یک فارم بزرگ گاوداری در قیصری ترکیه

۲۲ حوت ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری جمهوری اسلامی افغانستان در ادامه‌ی حضورش در جمهوری ترکیه، از فابریکه‌ی شکر ولایت قیصری و یک فارم بزرگ گاوداری در این ولایت دیدن کرد.
در این دیدار، حسن اکای، رییس عمومی فابریکه‌ی شکر ولایت قیصری درباره‌ی فعالیت‌ها و برنامه‌های کاری‌شان به وزیر زراعت افغانستان معلومات داد.
آقای احدی که از بخش‌های مختلف این فابریکه دیدن می‌کرد، گفت که تجربه‌ی این نوع فابریکه‌ها و فارم‌ها می‌تواند برای به کارگیری در زراعت و مالداری افغانستان مفید و موثر باشد.
 فابریکه‌ی شکر قیصری، یک نهاد تولیدی بزرگ در ترکیه است که چندین فابریکه در زیرمجموعه‌اش دارد و روزانه بیش از ۳۰ هزار تُن شکر تولید می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها