دیدار هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رئیس عمومی تیکا در ترکیه

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۱۹
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت پلاوی په ترکیه کې د ټیکا له لوی رییس سره وکتل

۱۷ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین وزارت، در جریان سفر رسمی خود به ترکیه با عبدالله ایرن رئیس عمومی اداره همکاری‌های ترکیه (تیکا) دیدار و گفت‌وگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با عبدالله ایرن رئیس عمومی اداره همکاری‌های ترکیه (تیکا) گفت که افغانستان ظرفیت‌های بزرگی در بخش زراعت و مالداری دارد و استفاده درست از این ظرفیت‌ها می‌تواند نقش مهمی در خودکفایی غذایی و رشد اقتصادی کشور ایفا کند. او افزود که وزارت زراعت آماده است تا با استفاده از تجارب و همکاری‌های ترکیه، پروژه‌های عملی و پایدار را در بخش‌های مختلف زراعتی و مالداری تطبیق نماید.
در این دیدار، عبدالله ایرن رئیس عمومی تیکا ضمن خوش‌آمدید به هیئت افغان، نسبت به زلزله‌زدگان ولایات ننگرهار، کنر و لغمان ابراز همدردی نموده و برای آنان اتحاف دعا کرد. وی همچنان از آمادگی همه‌جانبه اداره مربوطه‌اش  برای گسترش همکاری‌های مشترک در بخش زراعت با افغانستان اطمینان داد.
مولوی صدراعظم عثمانی در پایان از حمایت‌ها و همکاری‌های اداره تیکا قدردانی کرده و بر اهمیت تداوم این همکاری‌ها برای تقویت سکتور زراعت افغانستان تأکید ورزید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۸:۸
Background image

توزیع بسته‌های سولر میوه‌خشکن برای ۶۵ باغدار در ولسوالی شینواری ولایت پروان

۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان می‌گوید که در ادامه برنامه‌های حمایتی از باغداران، برای ۶۵ تن از دهاقین واجد شرایط در ولسوالی شینواری بسته‌های سولر میوه‌خشکن. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۷:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و آگاهی‌دهی عامه برای جلوگیری از بیماری کانگو در کنر

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

۷ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر، با همکاری کمیته هالند، کمپاین گسترده دواپاشی و از بین بردن پرازیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۶:۳۱
Background image

تجلیل از روز مزرعه در فارم تحقیقاتی بینی‌حصار کابل

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روز مزرعه با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، شماری از استادان، محققان و متخصصان سکتور زراعت و مالداری در فارم تحقیقاتی. . .

بازگشت به خبرها