دیدار معین مسلکی وزارت زراعت با رئیس موسسه پاملرنه

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۲۱:۵۴
دکرنې وزارت مسلکي مرستيال د پاملرنې مؤسسې له رئيس سره وکتل

 

۱۳ اسد ۱۴۰۱ ه‍.ش
مولوی صدراعظم معین مسلکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با آقای وکتور موسس رئیس موسسه پاملرنه دیدار کرد. در این دیدار رئیس موسسه پاملرنه پیرامون فعالیت‌های این نهاد صحبت نموده و از ادامه و توسعه آن به مناطق بیشتر افغانستان خبرداد.
 معین مسکلی وزارت زراعت نیز از فعالیت‌های این موسسه قدردانی نموده اظهار داشتند که نیاز بیشتر مردم افغانستان در شرایط فعلی  تولید واکسین حیوانی، همکاری با متضررین ناشی از آفت‌های طبیعی" زلزله و سیلاب" حمایت‌ سکتور مالداری می‌باشد، از شما می‌خواهیم به این سه بخش اولویت بدهید".

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها