دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با شماری از دهاقین در ولایت کاپیسا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۳ - ۱۰:۴۹
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با شماری از دهاقین در ولایت کاپیسا

۳ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از دهاقین، مالداران و باغداران ولسوالی شش گانه ولایت کاپیسا دیدار و مشکلات شان را استماع نمود.
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت در این دیدار به دهاقین گفت:« ما دست به دست دهیم و ملک خود را آباد کنیم، رشد اقتصاد و خودکفایی وابسته به زراعت است، ما باید تلاش کنیم که همان قسمی‌که در جنگ پیروز شدیم در رشد اقتصادی خودکفایی کشور هم پیروز شویم.»
مولوی محمد رحیم نعمانی رییس زراعت ولایت کاپیسا گفت:« به نماینده گی از مردم ولایت کاپیسا از رهبری امارت اسلامی می‌خواهیم تا در زراعت، مالداری و آبیاری توجه جدی نمایند، ولایت کاپیسا سرشار از منابع طبیعی، آب فراوان و اقلیم مناسب است.» 
نعمانی افزود:« ساخت فارم‌های ماهی، توزیع وسایل زراعتی و تخم اصلاح شده گندم، ساخت آبگردان‌ها و چکدم از نیاز مردم ولایت کاپیسا است.»
در همین حال، داکتر ایوب احدی رییس مالداری وزارت زراعت گفت:« ماهی پروری و زنبورداری در کنار مالداری نتیجه خوبی داده است، ایجاد مراکز جمع آوری شیر و ترویج نسل‌های حیوانات به ویژه گاوهای که شیر بیشتر نتیجه می‌دهند و در رشد اقتصادی مردم مهم است.»
محمد سالم یکتن از دهاقین ولسوالی کوهبند گفت:« ما نیاز جدی به آب داریم تا زمین غیر مزروعی به زمین‌های پر حاصل تبدیل شود، توزیع تخم اصلاح شده بذری گندم و سبزیجات برای دهاقین ارزشمند است.»
ضیاالرحمن رییس انجمن جنگلات ولسوالی نجراب گفت:« ما از جنگلات بیشترین عواید را جمع آوری میکنیم، باید از قطع جنگلات جلوگیری شود».
حفظ منابع طبیعی و جنگلات، توزیع وسایل زراعتی و تخم اصلاح شده بذری، ایجاد چکدم ها، مدیریت آب دریا، جلوگیری از شکار بی رویه پرنده گان، توزیع کودکیمیاوی و توزیع ادویه جات نباتی و حیوانی از مشکلات عمده دهاقین در ولایت است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) با برگزاری محفلی به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، رسماً آغاز شد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

توزیع بسته‌های پرورش سمارق برای دهقانان ولسوالی جرم

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف، بسته‌های وسایل پرورش سمارق را برای ۵۰ تن از دهقانان پنج قریه ولسوالی جرم توزیع کرد.
این بسته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

بازگشت به خبرها