دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رییس و کارمندان ریاست زراعت ولایت سرپل 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۰ - ۹:۴۶
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رییس و کارمندان ریاست زراعت ولایت سرپل 

۲۰ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با قاری عبدالغنی شریفی رییس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل دیدار کرد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت ضمن توصیه کارمندان به رویه نیک، روابط احسن و داشتن سیرت خوب گفت:« تمام معاشات و مصارف از عواید امارت اسلامی است شما باید منابع عایداتی را افزایش دهید، جایداد های امارتی را حفاظت و بطور کوتاه مدت به اجاره دهید، آنتن های مخابراتی را تشخیص و تثبیت و مقروضات آن را خلاص خلاص کنید.»
هم چنان معین مالی و اداری وزارت زراعت، مشکلات و چالش موجود فرا راه کارمندان را استماع نموده و تعهد به حل آن نمود

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۵ - ۸:۲۲
Background image

توزیع ماشین‌های خردکن علوفه و خشت‌های معدنی به ۵۰۰ مالدار در لغمان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان در هماهنگی با سازمان خواربار و زراعت ملل متحد «افا‌او» و با حمایت مالی این نهاد، و همکاری تخنیکی مؤسسه «ان‌سی‌آر‌او»، به ۵۰۰ مالدار نیازمند در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۵ - ۸:۲۲
Background image

افزایش تولید عسل در بغلان؛ ۳۸۰ فارم سالانه تا ۳۵ متریک تُن عسل تولید می‌کنند

مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که در این ولایت، پرورش زنبور عسل و تولید عسل پیشرفت چشمگیری داشته و در حال حاضر حدود ۳۸۰ فارم تولید عسل به‌گونه منظم فعالیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) با برگزاری محفلی به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، رسماً آغاز شد.
در. . .

بازگشت به خبرها