دیدار معین زراعت و مالداری با کارمندان ریاست زراعت فاریاب

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۱ - ۱۷:۱۱
دکرنې او مالدارۍ مرستیال د فاریاب ولایت دکرنې کارکوونکو سره وکتل

۲۱ ثور ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در جریان سفر به ولایت فاریاب  با مسوولان و کارمندان ریاست زراعت فاریاب دیدار کرده و مشکلات شان را استماع نمود.
مولوی عزت الله نورانی  رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب  پیشنهادات، مشکلات و گزارش فعالیت‌‌ها ریاست زراعت جوزجان را به معین زراعت و مالداری اراییه کرده و خواستار توجه رهبری وزارت زراعت به سکتور زراعت آن ولایت شد.
در همین حال مولوی صدراعظم عثمانی هدف سفرش به ولایت فاریاب را بررسی وضعیت کلی زارعت و مالداری در آن ولایت و بازدید از چگونگی تطبیق کمپاین جلوگیری از آفات ملخ یاد کرده و از تلاش‌های وزارت زراعت جهت رفع مشکلات دهقانان سخن زد" ما تا حالا در بخش مجادله علیه آفات ملخ در ولایت فاریاب در همکاری با سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد اقدام کردیم که کمپاین مجادله علیه ملخ نیز در مراحل آخری قرار دارد و همینگونه خدمات وکاله و مرابحه یک فرصت خوب از سوی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برای تولید کننده گان و متشبثین سکتور زراعت ولایت فاریاب می باشد که تا حالا انجام شده است  است و در آینده نیز ادامه می یابد".
معین زراعت و مالداری از مسوولان زراعت ولایت فاریاب خواست تا در پیشبرد امور جدی عمل کرده و در هماهنگی با یک دیگر تلاش نمایند تا سکتور زراعت و مالداری ولایت فاریاب شگوفا گردد.
در جریان این دیدار مولوی صدیق الله رحمانی رییس تصدیق دهی تخم بذری، مفتی ذاکرالله رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی، انجنیر عبدالغفور غفاری رییس صندوق وجهی انکشاف زراعت یا ADF ، قاری عبادالله انصار رییس زراعت فاریاب، مولوی گل حضرت مشاور معین زراعت و مالداری و کارمندان ریاست زراعت فاریاب حضور داشتند .

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها