دیدار معین زراعت و مالداری با مسوول سازمان اسلامی برای امنیت غذایی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۵ - ۱۱:۳۲
دیدار معین زراعت و مالداری با مسوول سازمان اسلامی برای امنیت غذایی

۱۵  میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با اِمری یاکسک مدیر هماهنگی و همکاری عملیات بشردوستانه سازمان اسلامی برای امنیت غذایی دیدار کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار گفت:« در 20 سال جنگ زیربناهای افغانستان تخریب شده است، حمایت نهادها و سازمان‌ها در بازسازی ضروری است، ما از کشورهای اسلامی می‌خواهیم در ساخت و ساز افغانستان سهم بگیرند.»
مولوی صدراعظم افزود:« افغانستان یک کشور زراعتی است میکانیزه‌سازی زراعت افغانستان نیاز جدی دهاقین است، اولویت کشورهای اسلامی باید افغانستان باشد چون کوکنار درافغانستان ختم شده است، معتادین در حال درمان است و شغل‌یابی برای آن‌ها مهم است.»
اِمری یاکسک مدیر هماهنگی و همکاری عملیات بشردوستانه سازمان اسلامی برای امنیت غذایی در این دیدار گفت:« ما می‌خواهیم در بخش‌های مختلف همکاری داشته باشیم، یکی از فعالیت‌های ما توزیع تراکتورها در ولسوالی زنده‌جان ولایت هرات است، ما مطابق اولویت شما به پیش می‌رویم.»
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تلاش می‌ورزد تا با جلب توجه نهادها و موسسات ملی و بین‌المللی زمینه همکاری و کمک برای دهاقین و مالداران را فراهم نماید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۰
Background image

کمپاین واکسین طاعون برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق آغاز شد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین آگاهی‌دهی و تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۱۴
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان در افغانستان

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با محمد سجاد ساجد رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان WHH در افغانستان، بر. . .

بازگشت به خبرها