دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۸:۵۹
دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد
۲۰ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در حضور رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی و رئیس عمومی ترویج، با کوستوب دیوالی مسوول برنامه‌ها و شان مگگیر مسوول عمومی تخم‌های بذری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد.
در این دیدار که تعدادی از روسا و مشاوران مسلکی معینیت زراعت و مالداری نیز حضور داشتند، روی کارهای مشترک و پلان‌های آینده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.  مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری تأکید کرد که پلان‌های دو اداره باید بر اساس نیازمندی‌های مردم عملی شود، تا افغانستان از تهدیدات تغییر اقلیم، خشک‌سالی و آفات طبیعی مصون بماند و به دهقانان و مالداران مطابق به ضروریات آنان خدمات ارائه گردد.
همچنان در این نشست در مورد تهیه تخم نباتات استراتژیک صحبت شد. حاضران بیان داشتند که در سال‌های گذشته بیشتر روی تخم گندم کار شده است و از این پس باید بر تهیه تخم نباتات چون جواری، سویابین، عدس، ارزند، ممپلی، نخود و سایر نباتات نیز تمرکز صورت گیرد.
به همین منظور، توافق گردید تا برای ارتقای ظرفیت کارمندان و هماهنگی بیشتر در بخش‌های یادشده، یک کمیته تخنیکی توظیف گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها