دیدار معین زراعت و مالداری با شارژدافیر سفارت اندونیزیا در کابل

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۸:۵۰
د کرنې او مالدارۍ مرستیال په کابل کې د اندونیزیا هېواد شارژدافیر سره وکتل

 

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با آقای نندا ایوالیست، شارژدافیر سفارت اندونیزیا مقیم کابل، دیدار و گفتگو کرد.
این دیدار در دفتر معین زراعت و مالداری برگزار شد و محور اصلی آن تقویت همکاری‌ها میان افغانستان و اندونیزیا در زمینه صادرات محصولات زراعتی، باغی و مالداری بود.
در آغاز این نشست، مولوی صدراعظم عثمانی بر تعهد امارت اسلامی افغانستان در مبارزه با مواد مخدر، تأمین امنیت، اجرای پروژه‌های زیربنایی، حمایت از دهقانان و مالداران، و حفظ استقلال و وحدت ملی تأکید کرد.
وی اظهار داشت: «ما در تطبیق برنامه‌های عام‌المنفعه متعهد هستیم. همان‌طور که آگاه هستید، با صدور یک فرمان از سوی رهبری امارت اسلامی، کشت مواد مخدر در سراسر افغانستان متوقف شد و مردم از آن پیروی کردند. با این حال، متأسفانه جامعه جهانی تاکنون برای حمایت از دهقانان، مالداران و تأمین بدیل کشت مواد مخدر، اقدامات مؤثری انجام نداده‌است. در حالی که در گذشته میلیون‌ها نفر به مواد مخدر معتاد بوده و در قاچاق و پروسس آن نقش داشتند، اکنون این معضل به پایان رسیده‌است و انتظار داریم جهان در این مسیر با افغانستان همکاری کند.»
معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در مورد کیفیت محصولات زراعتی کشور خصوصا میوه های تازه و خشک افغانستان صحبت کرده و از  شارژدافیر اندونیزیا خواست تا زمینه صادرات آن را به کشور اندونیزیا فراهم نمایند و همچنان سرمایه‌گذاران کشورش را برای سرمایه‌گذاری در افغانستان تشویق کند، زیرا شرایط برای فعالیت‌های اقتصادی و تجاری در کشور مساعد شده‌است.
در ادامه، آقای نندا ایوالیست ضمن قدردانی از تعهد امارت اسلامی در زمینه‌های مختلف، بر حمایت کشورش از دهقانان و مالداران افغان تأکید کرد. وی گفت: «ما پیام وزارت زراعت افغانستان را به دولت، مردم و سرمایه‌گذاران اندونیزیا منتقل خواهیم کرد و در راستای ایجاد تسهیلات برای صادرات میوه‌های تازه و خشک افغانستان تلاش خواهیم نمود.»

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS