دیدار معین زراعت و مالداری با سرمایه گذاران اوکراینی و ازبکستان 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۱ - ۱۵:۲۵
دیدار معین زراعت و مالداری با سرمایه گذاران اوکراینی و ازبکستان 

۲۱ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در دفتر کارش با شماری از سرمایه گذاران کشور اوکراین و ازبکستان دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار تجار متذکره علاقمندی شان را جهت سرمایه گذاری در بخش کودهای عضوی بیان کرده و خواستار همکاری وزارت زراعت شدند
در همین حال معین زراعت و مالداری از ابراز علاقه تجاره متذکره استقبال کرده و اطمینان همکاری لازم را به آنها سپرد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری متعهد است تا زمینه سرمایه گذاری در سکتور زراعت و مالداری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی فراهم نماید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها