دیدار معین زراعت و مالداری با تجار ایرانی و داخلی 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۳۱ - ۱۴:۴۲
دیدار معین زراعت و مالداری با تجار ایرانی و داخلی 

۳۱ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با یکتن از تاجران کشور ایران و شماری از تاجران داخلی که علاقمند سرمایه گذاری در بخش تولید و پرورش ماهی و سبزخانه‌ها هستند دیدار کرد.
این دیدار که در دفتر معین زراعت و مالداری برگزار شد بود در آن تاجر ایرانی علاقه مندی شان را مبنی بر سرمایه گذاری در بخش تولید چوچه ماهی در افغانستان و همین گونه احداث سبزخانه‌ها با معین زراعت و مالداری شریک ساخته و خواستار همکاری وزارت زراعت شدند.
در همین حال مولوی صدراعظم عثمانی از ابراز علاقمندی تجاری ایرانی استقبال کرده و اطمینان هرنوع همکاری را در چارچوب مقررات وزارت زراعت سپرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۴۹
Background image

۱ هزار ۱۰۰ جریب زمین برای پارک صنعتی اسفنده غزنی واگذار شد

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ساحه پارک صنعتی اسفنده در ولایت غزنی که حدود (۱۱۰۰٫۳۳) جریب زمین را در بر می‌گیرد، بر اساس حکم امیرالمؤمنین (حفظه‌الله) به‌منظور ایجاد پارک صنعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

بازگشت به خبرها