دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای شورای بین‌المللی افغان‌ها و بنیاد ملی و بین‌المللی بازسازی افغانستان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۱۰:۳۸
دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای شورای بین‌المللی افغان‌ها و بنیاد ملی و بین‌المللی بازسازی افغانستان

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با درمحمد آشنا، رئیس شورای بین‌المللی افغان‌ها و بنیاد ملی و بین‌المللی بازسازی افغانستان مقیم در خارج، و اعضای این شورا دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست، اعضای شورای مذکور آمادگی خود را برای سرمایه‌گذاری و فعالیت در بخش‌های زراعت، انرژی و برق اعلام کرده و خواستار همکاری در این زمینه شدند. همچنین، هدف سفر و فعالیت‌شان در افغانستان را سهم‌گیری در بازسازی کشور و بهبود اقتصاد مردم عنوان نموده و برای آغاز کار، خواستار اختصاص یک میلیون جریب زمین گردیدند.
معین زراعت و مالداری از احساس نیک و علاقه‌مندی این سرمایه‌گذاران قدردانی کرده و تأکید کرد که پیشرفت کشور نیازمند تلاش و کار مشترک است. وی اطمینان داد که امارت اسلامی در تمامی امور با آنان همکاری خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

آغاز کار اعمار شبکه زهکشی برای احیای ۶ هزار جریب زمین زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه اعمار شبکه زهکشی در ساحه چمن ولسوالی یکاولنگ شماره یک ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسئولان ریاست زراعت این ولایت، بزرگان محل و. . .

BACK TO NEWS