دیدار معین آبیاری و منابع طبیعی با والی ننگرهار

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۱ - ۱۲:۵۸
دیدار معین آبیاری و منابع طبیعی با والی ننگرهار

۱۱ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت ننگرهار با حاجی ملامحمد نعیم آخند والی و حاجی فیصل معاون والی این ولایت، دیدار کرد.
این نشست که در مقام ولایت ننگرهار برگزار شد، بر موضوعات حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب متمرکز بود. معین آبیاری و منابع طبیعی تأکید کرد که امارت اسلامی تصمیم گرفته است تمامی چوب‌های جنگلی موجود در کشور جمع‌آوری شود، عرضه چوب جنگلی در بازار متوقف گردد  و از قطع جنگلات جلوگیری به عمل آید.
والی ننگرهار نیز در این مجلس از اقدامات نیروهای امارتی در زمینه ضبط چوب‌های غیرقانونی و جلوگیری از قطع جنگلات سخن زده و بر ادامه تلاش‌ها برای حفظ منابع طبیعی کشور تأکید کرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها