دیدار معین آبیاری و منابع طبیعی با مسئولان پروژه کمک اضطراری آب

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲ - ۱۳:۵۱
دیدار معین آبیاری و منابع طبیعی با مسئولان پروژه کمک اضطراری آب

۲ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولان پروژه کمک اضطراری آب (WERP) دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار،  جولای دو پیسون رئیس پروژه، نذیر بشارت معاون پروژه، و احمد ضیا مسئول زراعت این پروژه حضور داشتند.
مولوی بازمحمد فیضان بر اهمیت هماهنگی میان وزارت زراعت و موسسات تأکید کرده و گفت: «هماهنگی میان وزارت زراعت و موسسات ضروری است تا خدمات مؤثری برای دهاقین ارائه گردد.» وی افزود: «دهاقین نیاز مبرم به منابع آب و سیستم‌های آبیاری دارند. ایجاد چکدم‌ها، سربندها، کانال‌های آبیاری، و تقویت جنگلات به همکاری مؤسسات نیازمند است.».
در این دیدار، جولای دو پیسون رئیس پروژه WERP، هدف اصلی این پروژه را ساخت سیستم‌های سولر در نزدیکی منابع آبی عنوان کرد و افزود: «چندین شبکه تثبیت شده است و پس از تأیید، روی آن‌ها کار خواهیم کرد. این سیستم زمین‌های للمی نزدیک دریا را تحت پوشش قرار می‌دهد».
رهبری وزارت زراعت همواره تلاش دارد تا با تشویق و جلب همکاری موسسات ملی و بین‌المللی، زمینه تطبیق پروژه‌های سازنده در مرکز و ولایات را فراهم کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS