دیدار مسوولان وزارت زراعت با حسین شیرزادی مستشار سفارت ایران در افغانستان

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۵ - ۱۰:۳۲
دکرنې وزارت چاراکو په افغانستان کې د ایران سفارت اقتصادي  مستشار حسین شېرزادي سره وکتل

ملا محمد حسین خورشید رییس دفتر وزارت زراعت با حضور داشت حبیب الرحمن شیرزاد رییس حفاظه نباتات وزارت زراعت با حسین شیرزادی  مستشار اقتصادی سفارت ایران در افغانستان دیدار کرد.
حبیب الرحمن شیرزاد غوربندی رییس حفاظه نباتات و قرنطین، محمد حسین خورشید رییس دفتر، مولوی گل حضرت مشاور معینیت زراعت و مالداری و حشمت الله شهرانی مشاور مقام  وزارت زراعت در این دیدار حضور داشتند.
حسین شیزادی در این دیدار گفت:" افغانستان آب مناسب، خاک حاصل‌ده و نیروی بشری کارآمد دارد مدیریت آن مهم است»ایران 8 ملیارد دالر کالای واردات دارد که اگر افغانستان بتواند تنها 2 ملیارد آن را مهیا بسازد خیلی سازنده است ایران بازار مصرف افغانستان است".
حبیب الرحمن شیرزاد غوربندی رییس حفاظه نباتات در این دیدار گفت:« واردات و صادرات محصولات مهم است که محصولات عاری از امراض باشد، ما به کمک‌های کشورهای مختلف به ویژه ایران نیاز داریم.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۱۱
Background image

ایجاد باغ‌های جدید لیموی چینی در رودات ننگرهار؛ گام عملی در برنامه بدیل معیشت

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با کمک تخنیکی و با استفاده از بودجه انکشافی وزارت زراعت، در ولسوالی رودات این ولایت باغ‌های جدید. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۸
Background image

آغاز مبارزه با قانغوزک‌های سرخرطومی گندم در مرکز ایبک

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان بخش حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به‌منظور جلوگیری از خسارات بیشتر قانغوزک‌های سرخرطومی گندم، روند ادویه‌پاشی در شماری از قریه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۰:۲۷
Background image

تکمیل روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان در پنجشیر

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان از مهاجرت در ولایت پنجشیر که چندی پیش با حضور وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افتتاح شده بود، با موفقیت به پایان رسید.
در این برنامه. . .

بازگشت به خبرها