دیدار مسئول دفتر موسسه ماموریت کمک بین‌المللی با رئیس زراعت ولایت غور

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۸ - ۱۴:۲۱

۲۸ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی غلام محمد کاظم رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، با خانم پراتکشا خانال، مسئول دفتر موسسه ماموریت کمک بین‌المللی (IAM) در ولسوالی لعل و سر جنگل دیدار و گفتگو کردند.
خانم پراتکشا خانال در این دیدار به تشریح فعالیت‌ها و پروژه‌های موسسه در بخش زراعت در ولسوالی‌های لعل و سر جنگل پرداخت. وی افزود که موسسه در نظر دارد پروژه‌های بیشتری برای توسعه زراعت در این ولایت اجرا کند.
رئیس زراعت غور، محترم مولوی غلام محمد کاظم، از فعالیت‌های موسسه قدردانی کرده و در مورد وضعیت زراعت و مالداری در ولایت غور صحبت نمود. وی پیشنهادهایی را برای رشد بیشتر این بخش‌ها ارائه داد که شامل اعمار ذخایر معیاری برای نگهداری محصولات، ایجاد فارم‌های مرغداری، ساخت چکدم‌ها برای بهبود استفاده از منابع آبی و پروژه‌های احیای مجدد ساحات تخریب شده علفچرها بود.
در پایان، دو طرف بر همکاری و هماهنگی متداوم تأکید کردند و بر اهمیت اجرای پروژه‌های بیشتر در راستای بهبود وضعیت زراعت و مالداری در این ولایت توافق کردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها