دیدار سرپرست وزارت زراعت با رئیس شرکت انکشاف ملی

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۶/۱۹ - ۹:۲۵
دکرنې سرپرست وزير د ملي پراختيا شرکت له رييس سره وکتل

مولوی عطاءالله‌عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با عبدالرحمن اتاش رئیس عمومی شرکت انکشاف ملی دیدار و روی پیشرفت کار پروژه کانال قوش تیپه  بحث نمودند.
در این دیدار نخست رئیس شرکت انکشاف ملی در مورد امکانات و کار کرد های شان در پروژه قوش تیپه معلومات ارییه کرده گفت:" در حال حاضر ۱۶۰۰ ماشینری در ۴۳ کیلوتر ساحه کانال قوش‌تیپه کار دارند، تاحال چهارده میلیون متر مکعب ساحه کندن‌کاری شده، در کنار دیگر کارهایی که در کانال قوش‌تیپه صورت می‌گیرد، احداث ۱۳ هزار سبزخانه، تاسیس هزاران فارم‌مالداری،  ماهی‌پروری و فابریکه‌های مختلف دیگر جای‌دارد که جور می‌شود، این پروژه افغانستان را تبدیل می‌کند به یک کشور زراعتی، تجارتی و صنعتی".
سرپرست وزارت از توضیحات رئیس انکشاف ملی ابراز سپاسگزاری و قدر دانی نمود و کار این شرکت را قابل تقدیر عنوان کرد.
آقای عمری بیان داشت:" پلان‌ها و کارهای‌تان قابل تقدیر است، توضیحات ای‌که ارائه نمودین واقعن فعالیت‌های قابل توصیف انجام‌داده‌این، رهبری وزارت و تمام کارمندان این سکتور در خدمت و همکار شما می‌باشد".
کار سروی و دیزاین پروژه توسط وزارت زراعت آغاز و کار ساخت آن توسطه شرکت انکشاف ملی به پیش برده میشود .

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۳۸
Background image

افزایش کشت تربوز در ولایت لوگر

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر از افزایش کشت تربوز در این ولایت خبر می‌دهند. به گفته آنان، در سال جاری، بیش از ۳۶۵ هکتار زمین در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز به‌کار یک باب کلینیک صحی حیوانی در ولسوالی پریان

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بهبود خدمات صحی حیوانی و رسیدگی بهتر به مشکلات مالداران، یک باب کلینیک صحت حیوانی در قریه کرپیتاب ولسوالی پریان ولایت پنجشیر افتتاح شد.
به اساس مکتوب رسمی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۰:۱۹
Background image

ایجاد ۱۰ قطعه نمایشی شالی به سیستم قطاری در ولسوالی کشم ولایت بدخشان

۳ سرطان ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در چوکات پلان وزارت زراعت، به هدف ترویج شیوه‌های نوین کشت و افزایش حاصلدهی زمین‌های زراعتی، ۱۰ قطعه نمایشی شالی را در قریه. . .

BACK TO NEWS