دیدار رهبری وزارت  زراعت با رئیس موسسه «زرع برای مردم» 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۶:۳۴
د کرنې وزارت مشرتابه «د خلکو لپاره کښت» مؤسسې له رییس سره وکتل

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دیداری با حضور معینان این وزارت  با جیمز برت ، رئیس موسسه «زرع برای مردم» در وزارت، پیرامون تطبیق یک پروژه بزرگ در بخش جلوگیری از تخریب زمین و تقویت زراعت در افغانستان گفتگو کرد.
وزیر زراعت در این دیدار با تأکید بر شفافیت، هماهنگی و مسوولیت‌پذیری موسسات و مستفیدین گفت: « نیاز است که پروژهای بیشتر جهت حمایت از زراعت و جلو گیری از صحرا گرایی در کشور تطبیق با موثریت و شفافیت کامل تطبیق شود و  ما می‌خواهیم که مسئولین و مستفیدین در قبال بودیجه‌ای که در یک پروژه مصرف می‌شود، پاسخ‌گو باشند. این حق مردم و دهاقین است.»
وی افزود که تطبیق پروژه‌ها باید در هماهنگی و تحت نظارت مستقیم وزارت زراعت انجام شود تا نتایج مؤثر و مفید برای دهاقین و مردم به‌دست آید.
در ادامه، رئیس موسسه «زرع برای مردم» تعهد سپرد که پروژه پس از امضای تفاهم‌نامه، زیر نظر وزارت زراعت و نهادهای بین‌المللی، به ویژه کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مقابله با صحرازدایی (UNCCD)، تطبیق خواهد شد.
این پروژه که تحت نام «جلوگیری از تخریب زمین» طرح شده، که  هدف این پروژه، تأمین امنیت غذایی، خودکفایی دهاقین از طریق زراعت و تجارت محصولات زراعتی و انکشاف اقتصاد پایدار اجتماعی عنوان شده است.
در این دیدار، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی، و ملا آغاجان آخند معین مالی و اداری وزارت زراعت نیز حضور داشتند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۳۰
Background image

وزارت زراعت برای کارمندان جدی استخدام شده در بخش جیودوزی و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۳ رجب‌المُرجّب ۱۴۴۷ ه‍.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای کارمندان تازه استخدام شده در ریاست اراضی در بخش جیودوزی، کدستر و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد.
این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۲۹
Background image

اقدامات کنترولی امراض و آفات نباتی با استفاده از یخ‌آب زمستانی و روغن زمستانی در ولسوالی‌های خاکجبار و کلکان کابل

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب برنامه‌های حمایوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل  و به‌منظور کنترول امراض و آفات نباتی، بهبود مدیریت باغ‌ها و ارتقای سطح حاصلات زراعتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع وسایل حیوانی برای مالداران در ولسوالی چمتال بلخ

۲۳ جدی ۱۴۰۴هـ.ش
به منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت اقتصادی روستاییان، روند توزیع وسایل مورد نیاز مالداری در هفت قریه ولسوالی چمتال ولایت بلخ به 309 تن از مالداران واجد شرایط وسایل. . .

بازگشت به خبرها