دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با معاون موسسه بین‌المللی افغان آید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۱۰:۷
دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با معاون موسسه بین‌المللی افغان آید

۱۲ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با معاون موسسه بین‌المللی افغان آید در افغانستان و کارشناسان زراعت این موسسه در مقر وزارت زراعت دیدار کرد.
در این جلسه، طرفین دستاوردهای پروژه‌های بشردوستانه‌ای که طی سه سال گذشته در افغانستان اجرا شده، بررسی کردند. مولوی عبدالغفور از تلاش‌های موسسه افغان آید قدردانی کرده و بر تداوم همکاری‌ها برای توسعه زراعتی کشور تأکید نمود.
همچنین در این جلسه اعلام شد که پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۱ میلیون دلار، با کمک مالی اتحادیه اروپا، در بخش‌های مختلف زراعتی ولایات غور، غزنی، ننگرهار و نورستان تا ماه آپریل سال ۲۰۲۸ میلادی اجرا خواهد شد. این پروژه شامل برنامه‌های بهبود زیرساخت‌ها و توسعه زراعتی است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

ورکشاپ آموزشی  کانسپت نوت‌های برنامه‌های انکشافی وزارت زراعت برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست پلان و هماهنگی برنامه های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی یک‌روزه‌ای را برای مسوولین ریاست‌هایی که پروژه‌های انکشافی دارند، برگزار کرد.
در این ورکشاپ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

بازگشت به خبرها