دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با معاون موسسه بین‌المللی افغان آید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۱۰:۷
دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با معاون موسسه بین‌المللی افغان آید

۱۲ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با معاون موسسه بین‌المللی افغان آید در افغانستان و کارشناسان زراعت این موسسه در مقر وزارت زراعت دیدار کرد.
در این جلسه، طرفین دستاوردهای پروژه‌های بشردوستانه‌ای که طی سه سال گذشته در افغانستان اجرا شده، بررسی کردند. مولوی عبدالغفور از تلاش‌های موسسه افغان آید قدردانی کرده و بر تداوم همکاری‌ها برای توسعه زراعتی کشور تأکید نمود.
همچنین در این جلسه اعلام شد که پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۱ میلیون دلار، با کمک مالی اتحادیه اروپا، در بخش‌های مختلف زراعتی ولایات غور، غزنی، ننگرهار و نورستان تا ماه آپریل سال ۲۰۲۸ میلادی اجرا خواهد شد. این پروژه شامل برنامه‌های بهبود زیرساخت‌ها و توسعه زراعتی است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها