دیدار رئیس زراعت کابل با اعضای شورای علمای  ولایت کابل

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲ - ۱۰:۴۵
دیدار رئیس زراعت کابل با اعضای شورای علمای  ولایت کابل

هیئتی از  شورای علماء کابل به منظور  بررسی از چگونگی فعالیت‌ها و کارکرد‌های دوایر امارتی با رهبری و پرسونل اداره زراعت کابل دیدار کردند.
در این دیدار  مولوی عبید‌الله‌ حقانی رئیس زراعت کابل مولوی ظاهر خان معاون شورای علمای کابل و اعضای این اداره را خوش آمدید گفت و از فعالیت‌های این شورا به نیکویی یاد نمود.
بعد از آن معاون  شورای علمای کابل هدف از دیدار خویش را بیان نموده گفت که مطابق به هدایات بزرگان امارت اسلامی افغانستان مکلفیت دارند که از چگونگی پیشرفت فعالیت‌ها و‌کار کرد‌های دوایر دولتی وارسی نمایند و گزارش و اطمینان خویش را‌ به بزرگان امارت ارائه نمایند.
سپس آمرین بخش‌های ‌مختلف اداره زراعت کابل از چگونگی اجراآت و دست آورد‌های خویش در سطح ولایت کابل مفصل گزارش ارائه نموده و مشکلات  و پیشنهادات خویش را نیز‌ برای اعضای شورای علماء ارائه نمودند .

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۹:۱۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولایت کاپیسا

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به اساس پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای ۳۰ تن از دهاقین پیشقدم در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت تخم اصلاح‌شده جواری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌ها

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با اعضای رهبری ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری جلسه بررسی روند پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای اداری به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، با حضور رییسان و مسئولان مرکزی این وزارت به منظور بررسی پیشرفت پروژه‌های انکشافی برگزار. . .

BACK TO NEWS