دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول موسسه نسل‌های آینده افغانستان در آبشار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۸:۵۹
دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول موسسه نسل‌های آینده افغانستان در آبشار

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت پنجشیر با مسئول عمومی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی آبشار دیدار و گفتگو کرد.
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، در سفر رسمی به ولسوالی آبشار با بسم‌الله خیری، رئیس عمومی موسسه نسل‌های آینده افغانستان، در دفتر این موسسه ملاقات نمود.
در این دیدار دو طرف در مورد روند اجرای پروژه‌ها، چگونگی تطبیق فعالیت‌ها و پروسه ثبت بایومتریک کارکنان پروژه‌های کار در برابر پول بحث و تبادل نظر کردند.
رئیس زراعت پنجشیر با قدردانی از تلاش‌های موسسه نسل‌های آینده افغانستان در بخش زراعت و انکشاف روستایی، بر هماهنگی بیشتر میان اداره زراعت و موسسات همکار تأکید نمود.
همچنان محمد ذاکر امیری، آمر امور زراعتی ولسوالی آبشار، نقش این موسسه را در پشتیبانی از دهاقین و تقویت برنامه‌های زراعتی ارزنده توصیف کرد.
این دیدار گامی مهم در جهت تحکیم همکاری‌های مشترک میان اداره زراعت پنجشیر و موسسات همکار به‌منظور بهبود معیشت دهاقین و ارتقای سکتور زراعت در ولسوالی آبشار دانسته می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها