دیدار رئیس زراعت بدخشان با هیئت وزارت زراعت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۹:۵۳
دیدار رئیس زراعت بدخشان با هیئت وزارت زراعت

۲۲ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان مولوی امان الله حسن، در دفتر کار خود با روح الله روان آمر دیپارتمنت تحقیق نباتات صنعتی و پلیدار و ضیاالرحمن  متخصص تحقیق نباتات پنبه ریاست عمومی انستیتیوت تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیدار و ملاقات نمودند.
در این دیدار، آمر دیپارتمنت تحقیق نباتات صنعتی و پلیدار هدف از سفر کاری خود به ولایت بدخشان را بررسی نتایج کشت ورایتی‌های نخود و برنامه‌ریزی برای تطبیق تجارب جدید در بخش پنبه و نخود عنوان نمود. وی همچنین خواستار همکاری این ریاست در پروژه‌های تحقیقاتی شد.
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان، تاکید کرد که تحقیق و معرفی انواع نباتات اصلاح شده و تصدیقی، از نیازهای اساسی دهقانان این ولایت به شمار می‌رود. وی افزود که این امر نه تنها نقش بزرگی در معیشت خانواده‌ها دارد، بلکه به ترویج زراعت عصری و تقویت اقتصاد محلی و ملی کمک خواهد کرد. مولوی امان الله همچنین اشاره کرد که کارمندان فنی بخش تحقیقات زراعتی این ریاست آماده‌اند تا مطابق پلان‌های داده شده از سوی مقام محترم وزارت زراعت، تجارب تحقیقاتی را طراحی و تطبیق نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها