دیدار تعارفی معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان ریاست‌های مالی و حسابی و تهیه تدارکات 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۶ - ۹:۵۱
دیدار تعارفی معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان ریاست‌های مالی و حسابی و تهیه تدارکات 

ملا آغا جان آخوند « حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که جدیدا کار در این سمت را آغاز کرده است طی جلسه‌های جدا گانه با مسوولان ریاست‌های مالی و حسابی و تهیه و تدارکات آن وزارت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های شان را استماع نمود.
مسوولان ریاست‌های  مالی و حسابی و تهیه تدارکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی پرزنتیشن‌های جداگانه معلومات مفصلی را پیرامون اهداف، تشکیل، بودیجه، عواید، دست آوردها و چالش‌های موجود  ریاست های متذکره را به معین مالی و اداری ارایه نمودند.
 در این دیدار ها ملا آغاجان آخند « حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت به پیشبرد کارها به صورت شفاف تاکید کرده گفت:« ریاست‌های  مالی و حسابی و تهیه و تدارکات بخش‌های عمده و محوری وزارت زراعت است که همه کارهای سایر بخش‌ها به این ادارات در ارتباط است پس باید مسوولان این ریاست‌ها  تلاش  در راستای پیشبرد کارها به وجه احسن آن انجام دهند تا امور به سکتگی مواجه نشود.»

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها