دیدارهای مردمی وزیر زراعت

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۸ - ۹:۳۸
د کرنې وزیر ولسي کتنې

مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با ده‌ها تن از اقشار جامعه دیدار کرد. 
در این دیدارها شهروندان نظریات، پیشنهادات، طرح‌ها و عرایض خویش را جهت انکشاف زراعت و مرفوع شدن مشکلات شان مطرح نمودند. در این ملاقات‌ها تعدادی از سرمایه‌گذاران حضور داشته و علاقه‌مندی خویش را در بخش زراعت اظهار داشتند.
  وزیر زراعت برای مرفوع شدن مشکل این شهروندان هدایت داد و همچنان به سرمایه‌گذاران وعده هرنوع همکاری نمود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها