دیدارهای مردمی وزیر زراعت

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۰ - ۱۵:۱۲
دکرنې وزیر ولسي کتنې

۱۰ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی عطاءالله‌عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی دیدار‌های جداگانه نظریات، پیشنهادات و مشکلات اقشار مختلف جامعه را شنید.
این دیدارها در دفتر کار وزیر زراعت، آبیاری و مالداری  صورت گرفت  باشنده گان ولایت‌های مختلف به دیدار آقای عمری آمده‌ و طرح‌های خویش را جهت انکشاف سکتور زراعت، مالداری و باغداری شریک ساختند.
در جریان این دیدار ها وزیر زراعت با حاجی محمد غوس یکتن از تجاران ملی دیدار کرده و پیشنهادات‌ و نظریات شان را جهت بهبود زراعت استماع نموده و اطمینان هر نوع همکاری را در محدوده امکانات وزارت زراعت به سکتور خصوصی سپرد.
در این نشست‌ها پیرامون سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت و چگونگی اجاره‌دهی زمین‌ها به منظور استفاده در صنعت و تجارت بحث شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۵:۱۷
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از زمین‌های استردادی و اجاره‌ای در ولایت فاریاب


۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئت اعزامی از ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌سرپرستی الحاج ملا عبدالظاهر امین، سرپرست ریاست عمومی جیودیزی و کاداستر، به ولایت فاریاب سفر نمود.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۱:۵۳
Background image

هیئت وزارت زراعت از غلهٔ ذخیره‌شده در سرپل بازدید کرد

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی قدرت‌الله حقیار، رئیس ذخایر استراتژیک این وزارت، در جریان سفرش به ولایت سرپل از غلهٔ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی در شش ولسوالی فاریاب

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی (کانسنتریت) در چوکات پروژه اقدامات پیشگیرانه خشکسالی دفتر کمک‌های بشری سازمان ملل متحد، در شش ولسوالی آسیب‌پذیر ولایت فاریاب به. . .

بازگشت به خبرها