دو کارخانه تولید مواد خوراکی حیوانی در لغمان فعال شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۷:۸
دو کارخانه تولید مواد خوراکی حیوانی در لغمان فعال شد

۲۶سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، از طریق پروژه «کوچی‌ کلپ» و به همکاری موسسه «دی‌سی‌ای»، دو کارخانه تولید مواد خوراکی حیوانی فعال کرده است.
ریاست زراعت می‌گوید که موسسه «دی‌سی‌ای» برای فعال‌سازی این دو کارخانه، دو پایه میل با دو پایه جنراتور و هم‌چنین ۱۴هزار کیلوگرام جواری، چهارهزار کیلوگرام کنجاره، سه‌هزار و چهار کیلوگرام سبوس، دوهزار کیلوگرام مشنگ، سه‌هزار پودر استخوان و سه کیلوگرام نمک، به منظور تهیه و تولید مواد خوراکی حیوانی برای تغذیه حیوانات مربوط به کوچی‌ها کمک کرده است. این دو کارخانه پس از آموزش کارمندانش، در روزهای نزدیک آغاز به فعالیت می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۹
Background image

توزیع بزهای شیری همراه با خوراک در ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه اکتیـد، برای ۵۰ خانواده مستحق در ولسوالی خانقاه، بزهای شیری همراه با خوراک مورد نیاز توزیع کرد.
هر خانواده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۶
Background image

ایجاد ۳۰۰ باغ بادام و شفتالو در جریان کمپاین خزانی در ولایت کندز

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز اعلام کردند که در راستای تقویت تولیدات باغداری و بهبود وضعیت زندگی دهقانان، در جریان کمپاین خزانی، دفتر «داکار» با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

دیدار معین وزارت زراعت افغانستان با معین وزارت صنعت و تجارت قرغیزستان 

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با معین وزارت صنعت و تجارت کشور قرغیزستان در کابل دیدار و گفت‌وگو. . .

بازگشت به خبرها