دو کارخانه تولید مواد خوراکی حیوانی در لغمان فعال شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۷:۸
دو کارخانه تولید مواد خوراکی حیوانی در لغمان فعال شد

۲۶سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، از طریق پروژه «کوچی‌ کلپ» و به همکاری موسسه «دی‌سی‌ای»، دو کارخانه تولید مواد خوراکی حیوانی فعال کرده است.
ریاست زراعت می‌گوید که موسسه «دی‌سی‌ای» برای فعال‌سازی این دو کارخانه، دو پایه میل با دو پایه جنراتور و هم‌چنین ۱۴هزار کیلوگرام جواری، چهارهزار کیلوگرام کنجاره، سه‌هزار و چهار کیلوگرام سبوس، دوهزار کیلوگرام مشنگ، سه‌هزار پودر استخوان و سه کیلوگرام نمک، به منظور تهیه و تولید مواد خوراکی حیوانی برای تغذیه حیوانات مربوط به کوچی‌ها کمک کرده است. این دو کارخانه پس از آموزش کارمندانش، در روزهای نزدیک آغاز به فعالیت می‌کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۱۵
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار: تولید روغن زیتون ۴۰ درصد افزایش یافته است

شرکت زراعتی وادی ننگرهار روند پروسس روغن زیتون را به ریاست سید محمد نعیم محمدی، رئیس اجرایی این شرکت، آغاز کرد. در مراسم افتتاح این روند، محمداجان راشد رئیس مالی و اداری، انجنیر ندی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

بازگشت به خبرها