دوازده‌ونیم تُن خوراکه حیوانی به کوچی‌های لوگر توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۲/۳ - ۱۳:۲۸
دوازده‌ونیم تُن خوراکه حیوانی به کوچی‌های لوگر توزیع شد


۳ثور ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، از طریق برنامه «کلپ» مربوط به وزارت زراعت، به ۲۵۱ خانواده‌ کوچی در این ولایت، ۱۲.۵ متریک تُن خوراکه حیوانی توزیع کرده است.
به هریک از این خانواده‌ها پنجاه‌ کیلوگرام خوراکه حیوانی «بیلانس شده» و کیت‌های محافظ از ویروس کرونا در مرکز و ولسوالی‌های محمدآغه، برکی‌برک و خوشی توزیع شده است.
این خانواده‌ها به‌دلیل شیوع ویروس کرونا در قرنطینه به سر می‌برند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها