ده ذخیره‌گاه کچالو و پیاز در ولایت لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۲۲ - ۱۴:۲۵
ده ذخیره‌گاه کچالو و پیاز در ولایت لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ده ذخیره‌گاه کچالو و پیاز را که  از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی ساخته می شد و کار آن نیمه باقی مانده بود تکمیل و به بهره‌برداری سپرده است.
این ذخیره‌خانه‌های کچالو و پیاز در ولسوالی‌های مختلف ولایت لوگرساخته شده که ظرفیت ذخیره ده تُن کچالو و پیاز را دارد.
هزینه ساخت این ذخیره‌ خانه‌‌ها ۹۰ درصد از سوی حکومت و ده در صد آن از طرف دهاقین پرداخته می‌شود.
ولایت لوگر یکی از ولایت‌های است که کشت پیاز، کچالو و بادنجان رومی حاصلات خوب می‌دهد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۴۶
Background image

دیدار رئیس زراعت ولایت تخار با مسئولان مؤسسه میشن ایست افغانستان

۱۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری قطب الدین دهنوی شرئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با رئیس عمومی مؤسسه میشن ایست افغانستان و هماهنگ‌کننده پروژه‌های زراعتی این مؤسسه دیدار و گفت‌وگو نمود.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۲۸
Background image

واگذاری ۷۰ جریب زمین بکر به شرکت خدمات زراعتی، مالداری و باغداری خصوصی به اجاره طویل‌المدت

۱۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان میگویند که ۷۰ جریب زمین بکر و بایر واقع قریه شاه میرزا، پس از طی مراحل قانونی، به شرکت خدمات زراعتی، مالداری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۲۵
Background image

ایجاد باغ‌های ناک و انار در ولسوالی گربز ولایت خوست

۱۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام می‌کند که تحت نظارت مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی گربز و با همکاری موسسه برای احیا و توسعه. . .

بازگشت به خبرها