در ۱۵ ولسوالی ننگرهار برای ایجاد کشتزارهای نمایشی جواری، کمک‌های زراعتی به شماری از دهقانان توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۴۲
ننګرهار کې د جوارو ننداریزو کروندو جوړولو په‌پار پر یوشمېر بزګرانو مرستې ووېشل شوې

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور ایجاد ۳۰ کشتزار نمایشی جواری در ۱۵ ولسوالی ولایت ننگرهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری، کودهای کیمیاوی و کمک نقدی را میان دهقانان توزیع کرد.
مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در جریان این برنامه گفت که از ۱۵ ولسوالی این ولایت، ۳۰ دهقان برای ایجاد کشتزارهای نمایشی، هر کدام در یک جریب زمین، انتخاب شده‌اند. وی افزود که به هر دهقان ۸ کیلوگرام تخم زودرس اصلاح‌شده جواری، ۲۵ کیلوگرام کود سیاه و ۵۰ کیلوگرام کود سفید توزیع شده است.
وی همچنین گفت که برای آماده‌سازی زمین و انجام عملیات ضروری زراعتی، به هر دهقان مبلغ یک هزار افغانی کمک نقدی نیز پرداخت شده است.
براساس معلومات ریاست زراعت ننگرهار، هدف از اجرای این برنامه، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده جواری، افزایش حاصلات، گسترش روش‌های نوین زراعتی و ارتقای ظرفیت عملی دهقانان است. در همین راستا، برای دهقانان در مراحل مختلف کشت، مراقبت و برداشت حاصل جواری، آموزش‌های مسلکی و عملی نیز ارائه خواهد شد.
قابل یادآوری است که ایجاد کشتزارهای نمایشی یکی از راهکارهای مؤثر برای ترویج تخم‌های اصلاح‌شده و روش‌های پیشرفته زراعتی به شمار می‌رود و از این طریق، دهقانان بر اساس تجربه عملی با شیوه‌های بهتر زراعت و افزایش تولید آشنا می‌شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۴:۱۱
Background image

افتتاح دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در فیض‌آباد و بهارک بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد و قریه خیرآباد ولسوالی بهارک ولایت بدخشان، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و توسط مؤسسه کمیته هالند، با هماهنگی آمریت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

توزیع مواد غذایی برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی کابل

۱۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی ولایت کابل، یک مقدار مواد غذایی به‌منظور مبارزه با سوءتغذیه و حمایت از خانواده‌های نیازمند توزیع شد.
این مواد غذایی شامل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رح)

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رح) اشتراک کرد.
این نمایشگاه با حضور ملا. . .

BACK TO NEWS