در کندهار یک چک‌دیم به ارزش ۶ میلیون افغانی ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۸:۳۶
کندهار کې د ۶ میلیونه افغانیو په ارزښت چکډېم جوړ او ګټې اخیستنې ته وسپارل شو

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
یک چک‌دیم بزرگ به ارزش ۶ میلیون افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در منطقه باغ عمری ولسوالی ژیری ولایت کندهار ساخته و پس از تکمیل کار، به بهره‌برداری سپرده شد.
کار ساخت این چک‌دیم تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار و با نظارت مستقیم آمریت منابع طبیعی انجام شده است.
انجنیر نورمحمد همکار، از آمرین منابع طبیعی ریاست زراعت کندهار، می‌گوید که این چک‌دیم در مدت چهار ماه با معیارهای معیاری و کیفیت بلند ساخته شده و ظرفیت ذخیره حدود ۵۰ هزار مترمکعب آب باران را دارد.
وی می‌افزاید که با ساخت این چک‌دیم، مشکلات آب باشندگان منطقه تا اندازه‌ای کاهش یافته و از ضایع‌شدن آب‌های باران جلوگیری خواهد شد.
هدف اساسی از ساخت چک‌دیم‌ها، مهار و ذخیره آب‌های باران، بلند بردن سطح آب‌های زیرزمینی، کاهش خسارات ناشی از سیلاب‌ها، رسیدگی به مشکلات آب کشاورزان و مالداران و مبارزه با پیامدهای خشکسالی است.
به گفته ریاست زراعت کندهار، تطبیق پروژه‌های مشابه در بخش مدیریت آب و حفاظت از منابع طبیعی می‌تواند در تقویت آبرسانی به زمین‌های زراعتی و بهبود معیشت باشندگان منطقه نقش مهمی داشته باشد.
این چک‌دیم در حالی به بهره‌برداری سپرده می‌شود که دو هفته پیش، کار ساخت یک چک‌دیم دیگر به ارزش نزدیک به ۵۰۰ هزار دالر امریکایی در ولسوالی پایین شاولیکوت کندهار نیز آغاز شده است. هدف از این پروژه‌ها، مدیریت مؤثر آب‌های باران، ذخیره آب و تقویت مبارزه با خسارات ناشی از سیلاب‌ها و خشکسالی عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۴:۱۱
Background image

افتتاح دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در فیض‌آباد و بهارک بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد و قریه خیرآباد ولسوالی بهارک ولایت بدخشان، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و توسط مؤسسه کمیته هالند، با هماهنگی آمریت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

توزیع مواد غذایی برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی کابل

۱۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی ولایت کابل، یک مقدار مواد غذایی به‌منظور مبارزه با سوءتغذیه و حمایت از خانواده‌های نیازمند توزیع شد.
این مواد غذایی شامل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رح)

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رح) اشتراک کرد.
این نمایشگاه با حضور ملا. . .

BACK TO NEWS