در پنج ولسوالی ننگرهار برنامه‌ی آموزشی «مبارزه با ملخ‌های صحرایی و جلوگیری از بیماری‌های گیاهی و آفت‌ها» به پایان رسید

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۳:۳۷
در پنج ولسوالی ننگرهار برنامه‌ی آموزشی «مبارزه با ملخ‌های صحرایی و جلوگیری از بیماری‌های گیاهی و آفت‌ها» به پایان رسید

۲۴ قوس ۱۳۹۹
در پنج ولسوالی ولایت ننگرهار، برنامه‌ی آموزشی درباره‌ی «مبارزه با ملخ‌های صحرایی و جلوگیری از بیماری‌های گیاهی و آفت‌های زراعتی» راه‌اندازی شده بود که به پایان رسید. در جریان این برنامه‌های آموزشی، ۲۲۵ دهقان آموزش دیدند.
انعام‌الله صافی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گوید که این برنامه‌ی آموزشی در ولسوالی‌های دره‌ی نور، شیوه، کامه، کوت و بتی‌کوت راه‌اندازی شده بود و در جریان آن ۲۲۵ زراعت‌پیشه، کاهش آسیب ملخ‌هایی صحرایی با عملی‌کردن میتود «APM» را یاد گرفتند و آموختند که با کاربرد روش‌های معرفی شده در این برنامه‌ی آموزشی، چگونه در زمستان از وقوع بیماری‌ها و آفت‌های زراعتی جلوگیری کنند.
در پایان این برنامه‌ی آموزشی به دهقانان آموزش‌دیده، دواهای کیمیایی به صورت رایگان توزیع شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۲:۵
Background image

دومین روز سمینار هم‌آهنگی رؤسای وزارت زراعت برگزار شد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
دومین روز سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت با سخنرانی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، آغاز گردید.
در این نشست، مولوی عثمانی با تأکید بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۲:۵
Background image

ریاست زراعت بلخ در همکاری با دفتر انکشاف صنایع وسایل زراعتی توزیع کرد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ادامه همکاری‌های قبلی، با همکاری دفتر انکشاف صنایع برای دهقانان سروی‌شده جهت کشت ارزن و جواری به شکل قطاری، وسایل و مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

در دو ولسوالی کنر برای صدها خانواده نیازمند بز توزیع می‌شود

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر با همکاری مؤسسه «انوولوس»، در ولسوالی‌های منوره و شلتن این ولایت برای ۵۰۰ خانواده نیازمند بز و. . .

بازگشت به خبرها