در ولسوالی چهاردره ولایت کندز از شکار پرنده گان جلو گیری شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۳ - ۱۰:۲۴
در ولسوالی چهاردره ولایت کندز از شکار پرنده گان جلو گیری شد 

به اساس هدایت رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالدرای شکار پرنده گان کمیاب در تمام ولایت کشور منع می‌باشد که به این منظور پرنده گان در بند شده در ولسوالی چهار دره ولایت کندز آزد شد.
ملا امرالدین مسلم  مدیر عمومی خدمات زراعت و مالداری ولسوالی چهاردره ولایت کندز   با همکاری و هماهنگی قومندانی امنیه و  سایر ارگان‌های ذیربط  در آن ولسوالی  از شکار پرنده گان جلو گیری نموده پرنده گان گرفته شده را دو باره آزاد کردند.
 همچنان برای افراد و اشخاص که شکار پرنده گان و حیوانات وحشی را می‌کردند خبر داده در صورت تکرار موضوع به ارگان های عدلی معرفی می‌گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۱:۵۳
Background image

هیئت وزارت زراعت از غلهٔ ذخیره‌شده در سرپل بازدید کرد

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی قدرت‌الله حقیار، رئیس ذخایر استراتژیک این وزارت، در جریان سفرش به ولایت سرپل از غلهٔ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی در شش ولسوالی فاریاب

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع ۶۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی (کانسنتریت) در چوکات پروژه اقدامات پیشگیرانه خشکسالی دفتر کمک‌های بشری سازمان ملل متحد، در شش ولسوالی آسیب‌پذیر ولایت فاریاب به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

آغاز کار احداث ۲۱۳ قطعه باغ انار در هلمند

۱۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
کار احداث ۲۱۳ قطعه باغ مثمر انار در ولایت هلمند از بودیجه انکشافی ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به  هدف ایجاد بدیل برای کشت کوکنار، تقویت معیشت پایدار. . .

بازگشت به خبرها