در ولسوالی غورک ولایت قندهار، بر هزاران رأس مواشی کوچک واکسین وقایوی بیماری «ریخک» تطبیق شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۵۳
د کندهار غورک ولسوالی کې پر زرګونو کوچنیو څارویو د ریخک ناروغۍ ضد وقایوي واکسین تطبیق شو

 ۲۸ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش 
 ۲۷ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری تخنیکی کمیته هالند، در سطح ولسوالی غورک مجموعاً ۲ هزار و ۸۷۵ رأس مواشی کوچک به‌منظور جلوگیری از بیماری ریخک واکسین شدند.
این کمپاین وقایوی تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری ریاست زراعت قندهار و با همکاری تخنیکی پاراوتران‌های مسلکی، هم‌زمان با آغاز فصل خزان، در مدت دو هفته اجرا گردید.
مسؤولان می‌گویند هدف از این کمپاین، جلوگیری از بیماری ریخک، حفظ صحت حیوانات، کاهش زیان‌های اقتصادی مالداران و رشد سالم سکتور مالداری است. به گفته آنان، تطبیق این واکسین نه‌تنها از شیوع بیماری‌ها جلوگیری می‌کند، بلکه تولید شیر و گوشت را در سطح عادی حفظ نموده و برای کارمندان مسلکی محلی فرصت‌های شغلی نیز فراهم می‌سازد.
شایان ذکر است که یک روز پیش از این، به همکاری ریاست زراعت قندهار و با حمایت مالی سازمان خواروبار و زراعت ملل متحد (FAO)، در پنج ولسوالی این ولایت بر ۳۷ هزار رأس مواشی کوچک واکسین وقایوی بیماری طاعون تطبیق شده بود و این روند در دیگر ولسوالی‌ها نیز ادامه دارد

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS