در ولایت کندهار صدها دهقان برای ایجاد مزارع نمایشی تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی دریافت کردند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۶
در ولایت کندهار صدها دهقان برای ایجاد مزارع نمایشی تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی دریافت کردند

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به حمایت مالی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، برای ۳۰ تن از دهقانان در نواحی سوم، پنجم، هفتم و هشتم این ولایت تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی توزیع شد.
مولوی شمس‌الرحمن موسی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت کندهار گفت که در این کمک، برای هر دهقان به اندازه یک جریب زمین زراعتی ۲۵ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم، ۲۵ کیلوگرام کود سیاه، ۵۰ کیلوگرام کود سفید و مبلغ نقدی هزار افغانی توزیع گردید تا در فصل جاری گندم، به‌صورت کتاری (خطی) گندم بکارند.
هدف از این کمک، ایجاد و بررسی مزارع نمایشی گندم، حمایت مالی از دهقانان، سنجش تأثیر کشت کتاری گندم در کندهار، افزایش حاصل‌دهی و به‌دست‌آوردن محصول بیشتر از زمین کم است.
قابل یادآوری است که یک هفته پیش نیز، به تلاش ریاست زراعت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC)، برای ۳۰۳ دهقان در دو ولسوالی کندهار تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی توزیع شده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها