در ولایت ننگرهار برای ده‌ها خانواده وسایل جمع‌آوری شیر توزیع شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۸:۵۰
در ولایت ننگرهار برای ده‌ها خانواده وسایل جمع‌آوری شیر توزیع شد

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گویند که به همکاری مؤسسه خیریه داکار، برای ۱۵۰ خانواده به ارزش یک میلیون و ۱۲۲ هزار افغانی وسایل جمع‌آوری شیر توزیع گردید.
مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت ننگرهار گفت که در ولسوالی‌های دره‌نور، کوزکنړ و سررود، به مالداران وسایل جمع‌آوری و حفظ شیر و سایر محصولات لبنی به هدف مراعات اصول صحی و نگهداری بهتر داده شد.
آقای محسن افزود که به هر خانواده ۱۲ قلم وسایل شامل مرتبان انتقال شیر، سطل دوشیدن، قوطی‌های روغن، دیگ گرم‌کردن شیر، لگن ماست، فیلتر شیر، لکتومتر، گاز‌دبه، نغری، دستکش، صابون دیتول و پایوودین توزیع شده است.
رئیس زراعت ننگرهار گفت هدف از توزیع این وسایل، نگهداری پاک شیر، انتقال درست آن، حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۵:۸
Background image

تثبیت ۵۰۰ جریب زمین برای ایجاد سردخانه‌های عصری در ولسوالی بگرام، ولایت پروان

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظ‌الله تعالی، قرار است زمین برای ایجاد و ساخت سردخانه عصری‎‌ در ولایت مختلف کشور تثبیت گردد که به این منظور هیئت مختلط از ریاست زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۲۱
Background image

صادرات بیش از دو تُن عسل طبیعی ولایت بلخ به بازارهای خارجی

۲۲ جدی۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از تولیدات داخلی و توسعه سکتور مالداری، در جریان سال ۱۴۴۷ هجری قمری، بیش از دو تُن عسل طبیعی تولید ولایت بلخ با همکاری زنبورداران و انجمن‌های فعال این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۵
Background image

برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هفته‌وار گزارش‌دهی عوایدی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حضور رئیس این اداره، نماینده اداره مستوفیت، آمرین شعبات، مدیر عمومی مالی و اداری و اعضای. . .

بازگشت به خبرها