در ولایت خوست برای شماری از دهقانان وسایل مربوط به باغچه‌های خانوادگی توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۹:۱۰
در ولایت خوست برای شماری از دهقانان وسایل مربوط به باغچه‌های خانوادگی توزیع شد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولسوالی تنی ولایت خوست، در منطقه کمکی مانه، در چارچوب پروژه احیای جنگلات و تأمین مصونیت غذایی، برای ۳۵ دهقان وسایل مربوط به باغچه‌های خانوادگی توزیع گردید.
این وسایل از سوی مؤسسه دفتر ارتباطات TLO با هزینه مالی ۴۳۸ هزار و ۲۳۵ افغانی تهیه شده و تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری خوست توزیع شد.
برنامه توزیع با همکاری و هم‌آهنگی ریاست اقتصاد ولایت خوست و در حضور نمایندگان ریاست زراعت و اعضای انجمن احیای جنگلات برگزار گردید.
در جریان این برنامه، برای هر خانواده وسایل زیر توزیع شد:
ده تخته خاده به طول شش متر، ۱۲ میل سیخ فلزی ۱۲ میلی‌متری، ۱۴ قطعه پایپ جستی نیم‌متری، نیم کیلو سیم فلزی، پلاستیک دولایه ۱۰ در ۸ متر، ۶۰ متر پایپ پلاستیکی، ۷۸۰ گرام تخم سبزیجات در ۹ نوع مختلف، ۵ کیلوگرام کود سیاه، ۱۰ کیلوگرام کود یوریا، بیلچه، لور، رَمبه و سیم رجه.
علاوه بر این، برای مستفیدین در مورد ضرورت، اهمیت و اصول زراعت سبزیجات آموزش‌های عملی نیز ارائه گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۲۷
Background image

ورکشاپ تجاری‌سازی سکتور تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ مشورتی برای تدوین نقشه‌راه تجاری‌سازی تولید و تنوع تخم اصلاح‌شده بذری، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سازمان زراعت و غذا ملل متحد و شرکت‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

پرداخت پول کارگران پروژه‌های زراعتی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی عنابه پنجشیر

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، پول دو ماهه کار ۶۴۰ تن از کارگران محلی را در ولسوالی عنابه پرداخت نمود.
این کارگران در پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۳۳
Background image

در سال جاری بیش از ۹۰ تُن جلغوزه از جنگل‌های ولایت ننگرهار به دست آمده است

۶ عقرب۱۴۰۴ هـ.ش
۶ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در سال جاری از جنگل‌های جلغوزه در این ولایت ۹۰.۳ تُن جلغوزه به دست آمده است.
رئیس ریاست. . .

بازگشت به خبرها