در هلمند شماری از دهقانان آموزش دیدند

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۰:۰
در هلمند شماری از دهقانان آموزش دیدند

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان مسلکی مدیریت عمومی حفظ نباتات و قرنطین، مربوط آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، در منطقه دشت عینک برای دهقانان در مورد پیشگیری از کرم ساقه‌خوار جواری، کنه سپرکی و امراض سیاقاق آگاهی‌دهی نمودند.
در این جلسه، دهقانان با آن دسته از ادویه کیمیاوی آشنا شدند که علاوه بر نابودی آفات و امراض یادشده، برای محیط‌زیست نیز کم‌ضرر می‌باشند.
همچنین به دهقانان توصیه شد که برای به‌دست آوردن حاصلات بهتر، راه‌های اساسی پیشگیری از آفات و امراض را در نظر بگیرند؛ از جمله: نوبتی‌کشت، استفاده از تخم مقاوم، تداوی تخم، کشت تخم پاک، کشت به‌موقع و به‌اندازه مناسب، استفاده منظم از آب و استعمال کود حیوانی و کیمیاوی به وقت و به اندازه لازم.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۴
Background image

یک چک‌دم معیاری به ارزش ۲.۱ میلیون افغانی در کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به منظور تقویت ذخایر آب، کاهش پیامدهای خشک‌سالی و رشد زراعت و مالداری، وزارت زراعت به تطبیق پروژه‌های جدید حفاظت و مدیریت آب ادامه داده است.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کار ایجاد جنگل بیره در ۱۸ هکتار زمین به ارزش نزدیک به ۱۱ میلیون افغانی در لغمان

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان با حمایت مالی پروژه آبادی برنامه توسعه‌ای سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی شرکت زراعتی رحمانزی، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

بهبود و تسلیم‌دهی دو کانال آبیاری در شهر فیض‌آباد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بهبود سیستم آبیاری و افزایش ظرفیت تولیدات زراعتی، دو کانال آبیاری در شهر فیض‌آباد با حضور نماینده ریاست زراعت عبدالبشیر بشارت و انجینران مؤسسه همکار، تکمیل و. . .

بازگشت به خبرها