در هلمند شماری از دهقانان آموزش دیدند

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۰:۰
در هلمند شماری از دهقانان آموزش دیدند

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان مسلکی مدیریت عمومی حفظ نباتات و قرنطین، مربوط آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، در منطقه دشت عینک برای دهقانان در مورد پیشگیری از کرم ساقه‌خوار جواری، کنه سپرکی و امراض سیاقاق آگاهی‌دهی نمودند.
در این جلسه، دهقانان با آن دسته از ادویه کیمیاوی آشنا شدند که علاوه بر نابودی آفات و امراض یادشده، برای محیط‌زیست نیز کم‌ضرر می‌باشند.
همچنین به دهقانان توصیه شد که برای به‌دست آوردن حاصلات بهتر، راه‌های اساسی پیشگیری از آفات و امراض را در نظر بگیرند؛ از جمله: نوبتی‌کشت، استفاده از تخم مقاوم، تداوی تخم، کشت تخم پاک، کشت به‌موقع و به‌اندازه مناسب، استفاده منظم از آب و استعمال کود حیوانی و کیمیاوی به وقت و به اندازه لازم.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۵:۳۳
Background image

مولوی عبدالجبار خالد به‌عنوان رئیس استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت معرفی شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
براساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالجبار خالد در بست اول، طی مراسم رسمی به‌عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۵۴
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری از مجتمع شرکت‌های امید بهار

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از مجتمع شرکت جوس و لبنیات امید بهار در پارک‌های صنعتی پل‌چرخی کابل بازدید کرد و بر حمایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۳۱
Background image

دستاوردهای مهم در بخش اشتغال و توسعه اجتماعی؛ پروژه بزرگ زراعتی در پکتیکا تکمیل شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری تخنیکی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده (FGA)» و حمایت مالی برنامه توسعه ملل متحد (UNDP)، یک. . .

بازگشت به خبرها