در سال ۹۹، نزدیک به دوهزار تُن سویابین تولید شد

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۷:۴۴
در سال ۹۹، نزدیک به دوهزار تُن سویابین تولید شد

۵ ثور ۱۴۰۰
آمارهای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نشان می‌دهد که در سال ۱۳۹۹خورشیدی، یک‌هزارو ۹۹۷ متریک‌تُن سویابین در سراسر کشور تولید شده است. کاپیسا با تولید ۹۳۰ تُن بیشترین تولید را داشته است. در این ولایت، پارسال ۶۲۰هکتار زمین سویابین کشت شده بود.
بلخ، هرات، ننگرهار، پروان، تخار، بغلان، کندز، لغمان و هلمند نیز در تولید سویابین نقش مهم داشته‌اند.
به‌صورت کل در سراسر کشور یک‌هزار و ۶۲۴ هکتار زمین تحت کشت سویابین بوده است. سویابین یک گیاه سرشار از پروتین و ویتامین است که دارای ارزش غذایی زیاد می‌باشد.
کشت سویابین از سال ۲۰۰۳ ترویج یافت و اکنون به یک قلم زراعتی مهم تبدیل شده و در اکثریت ولایات کشت می‌شود. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور گسترش و ترویج بیشتر کشت سویابین برای دهاقین در مرکز و ولایات قطعات نمایشی سویابین نیز ساخته است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۳
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سیزدهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و با حضور انجنیر عبدالغفور غفاری، رییس عمومی صندوق وجهی انکشاف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۲۸
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان با حضور مولوی روح الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت  در دفتر ریاست زراعت برگزار گردید.
در آغاز نشست، آیاتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۲:۲۷
Background image

نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی در فراه افتتاح شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مراسم افتتاحیه نمایشگاه محصولات و تولیدات داخلی کشور در ولایت فراه  به‌هدف حمایت و رشد تولیدات داخلی، جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید، تقویت خودکفایی صنعتی و ترویج فرهنگ. . .

بازگشت به خبرها