حریق ۱۵۰ کیلو گرام لانه‌های مور پتدار از سوی ریاست زراعت ولایت پنجشیر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ - ۱۰:۳۲
حریق ۱۵۰ کیلو گرام لانه‌های مور پتدار از سوی ریاست زراعت ولایت پنجشیر

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر پروژه کمپاین مجادله میخانیکی علیه لانه‌های مور پت‌دار و مور خیمه ساز را در مدت ۲۵ روز در ولسوالی های شتل، دره و حصه اول توسط کارمندان حفاظه نباتات و به همکاری مردم محل تطبیق نموده است.
 اکثریت لانه‌ها در باغات مستفدین پروژه حریق و دفن خاک گردید و به مقدار ۱۵۰ کیلو گرام لانه‌های مور پتدار و مور خیمه ساز به شکل نمونه در صحن ریاست زراعت با حضور داشت هیت مقام ولایت، ریاست محیط زیست، رئیس و کارمندان ریاست زراعت حریق گردید. 
در این پروژه  باغات ۱۰۹۶ تن از دهاقین در سه ولسوالی به مساحت ۱۶۷ هکتار ساحات مصاب به مور از وجود لانه ها پاک سازی گردیده است. که در حدود ۷۴ هزار ۳۵۲ اصله نهال را در بر می‌گیرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها